Bosch PCQ715A80V Manuál s instrukcemi Strana 28

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 66
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 27
28
Cooking tips
Burner Very High - High Medium Low
Wok burner Boiling, poaching,
roasting, searing, Asian
food (wok).
Reheating and keeping food warm: prepared and
pre-cooked dishes.
Rapid burner Thin-pounded meats,
steak, omelettes, fried
foods.
Rice, cream sauces and
stews.
Steaming: fish,
vegetables.
Semi-rapid burner Steamed potatoes, fresh
vegetables, soups, pasta.
Reheating and keeping food warm: pre-cooked
meals, delicate stews.
Auxiliary burner Cooking: stews, rice
pudding, caramel.
Thawing and slow
cooking: vegetables, fruit
and frozen products.
Melting: butter,
chocolate, gelatin.
Zobrazit stránku 27
1 2 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 65 66

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře