Bosch PCR715F90E Manuál s instrukcemi Strana 12

  • Stažení
  • Přidat do mých příruček
  • Tisk
  • Strana
    / 81
  • Tabulka s obsahem
  • KNIHY
  • Hodnocené. / 5. Na základě hodnocení zákazníků
Zobrazit stránku 11
13
Cooking
recommendations
Burner Very high, high Medium Low
Double or triple
flame burner
Boiling, steaming,
griddling, toasting,
paellas, Asian food
(wok).
Reheating and keeping things hot:
cooked and pre-cooked dishes.
Rapid burner Escalopes, steaks,
omelettes, frying.
Rice, white sauce
and ragout.
Steaming:
fish, vegetables.
Semi-rapid
burner
Steamed potatoes,
fresh vegetables,
stews, pasta.
Reheating and keeping things hot:
pre-cooked dishes and delicate
casseroles.
Auxiliary burner Cooking:
casseroles, rice
pudding and
caramels.
Defrosting and
slow cooking:
vegetables, fruits
and frozen
products.
Melting:
butter, chocolate,
gelatine.
Zobrazit stránku 11
1 2 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 80 81

Komentáře k této Příručce

Žádné komentáře